El Barça, com tot el món, està patint les conseqüències de la pandèmia sanitària del coronavirus. El club, conscient que són moments difícils i complicats, ha aprofitat la lletra del seu himne per enviar al món mitjançant un vídeo un missatge d’optimisme i de suport i gratitud a totes aquelles persones que lluiten contra el coronavirus.

El Barça obre el seu himne

Sota el lema “Avui lluitem, demà gaudirem #TOTSUNITSFEMFORÇA”, el club ha fet un vídeo amb la participació d’un bon grapat de culers que estan repartits per tot el món. Hi ha socis, penyistes, nens i nenes de diferents acadèmies que el club té pel món, jugadors de diferents seccions i també personatges com el cuiner José Andrés, la model Judit Mascó, l’excampió del món de MotoGP Jorge Lorenzo i el jugador de l’NBA Pau Gasol.

Tornarem a gaudir

Tots ells han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa del Barça en aquesta situació de confinament. Els objectius del club són donar suport i la gratitud als qui lluiten en contra del coronavirus i també que després de la lluita tornarem a gaudir de la vida, que ara, en aquests moments, sembla aturada pel virus.