llibres

L’associació d’editorials independents Llegir en Català ha endegat una campanya perquè els compradors puguin regalar llibres per Sant Jordi. La comanda es pot fer a través del portal de llibreries independents Libelista. D’aquesta manera volen que el llibres d’aquesta diada excepcional del 23 d’abril siguin “les finestres que ens acompanyen en aquest temps de confinament” pel coronavirus.

La campanya es difondrà a través de les xarxes socials amb el lema “#ObrimFinestres”, i consistirà en la recomanació per part d’editors i escriptors de llibres de les editorials que formen part de Llegir en Català. L’objectiu és que els llibres obrin “finestres a la imaginació, al coneixement, a la fantasia i al pensament crític”.

Els compradors podran regalar els llibres a qui desitgin i enviar una felicitació en el seu nom. També tindran la possibilitat d’entrar en un sorteig de vuit llibres. Les editorials que formen part de Llegir en Català són Alrevés-Crims.cat, Birabiro Editorial, Edicions Saldonar, Editorial les Hores, L’Avenç, Raig Verd Editorial, Sembra Llibres i Tigre de Paper. A més, també s’han sumat a la campanya les editorials Mai Més Llibres, Bindi Books, Angle Editorial, Editorial Chronos, Capital Books, Apostroph Editorial, Eumo Editorial, Símbol Editors, Cossetània Edicions i Pol·len Edicions.