L’Espanyol B s’ha imposat a l’Olot per 2 a 1 i ha trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives. El filial blanc-i-blau ha acabat la primera fase de Segona B i lluitarà en el grup per evitar el descens a Tercera RFEF. El partit amb el conjunt garrotxí es va ajornar, en el seu moment, per un positiu de covid-19 en el conjunt de Gabri García.

Gol de l’Olot i reacció blanc-i-blava

L’Espanyol B ha sortit amb la intenció de posar setge a la porteria de Pol Ballesté. L’equip de Luis Blanco, que s’ha estrenat a la banqueta del filial, ha tingut un parell de bones ocasions als minuts inicials. Svensson i Becerra han estat els més incisius en aquest tram inicial del partit.

Passats els 10 minuts han arribat encara més ocasions clares per als blanc-i-blaus. Nabil Zoubdi, al minut 12, ha vist com Alan Baró treia el seu xut sota la mateixa línia de gol. I quatre minuts més tard ha estat Gori qui l’ha tinguda, amb un xut que ha anat al travesser després de rebotar la pilota en un defensa.

L’Olot, molt tancat a la seva àrea, ha començat a crear perill al contraatac. José Antonio Soler ha tingut les primeres ocasions, però ha estat Juan Delgado qui ha aprofitat una bona assistència de Soler per marxar amb velocitat de la defensa de l’Espanyol B i definir, davant la sortida d’Angel Fortuño, el 0 a 1. Els blanc-i-blaus havien perdonat i els garrotxins no ho han desaprofitat.

L’Espanyol B, però, ha reaccionat abans del descans. Nabil ha fet una bona jugada personal fins al límit de l’àrea i la seva centrada l’ha rematada Alan Baró en la mateixa porteria. Empat a 1, quatre minuts abans de la mitja part.

L’Espanyol B li dona la volta

Després del descans, l’Espanyol B ha sortit amb ganes de buscar el gol del triomf. Max Svensson, al minut 52, ho ha provat, però el xut l’ha desviat Ballesté a córner. Ha estat l’avís, ja que quatre minuts més tard, Becerra, de cap, ha fet el 2 a 1 aprofitant un servei de banda que la defensa de l’Olot no ha rebutjat.