El Barça Atlètic ha recuperat el camí de la victòria al grup 1 de la Primera Federació després de guanyar el Terol per la mínima (1-0). Percan ha estat l’autor de l’únic gol d’un conjunt blaugrana que no ha ofert una bona versió davant d’un conjunt recent ascendit a la categoria. Amb el triomf, els blaugrana sumen 11 punts i es mantenen a la zona mitjana de la taula després de vuit jornades.

Percan obre la llauna amb el cap

El Barça ha dominat la pilota durant tot el primer temps amb possessions molt planes que no inquietaven en excés el bon entramat defensiu del Terol. L’equip aragonès ha plantat un parell d’autocars a la gespa del Johan Cruyff i només ha inquietat Astralaga en un parell de contraatacs verticals. La rematada de Pau Victor per sobre de la porteria vistant en el primer minut ha estat un miratge perquè el filial blaugrana, pràcticament, no ha trepitjat àrea en el primer temps. Només la pissarra de Rafa Márquez ha aconseguit desfer l’empat a zero inicial: Moha ha centrat des del córner i Percan, amb una rematada al primer pal, ha definit per obrir la llauna. És el primer gol del davanter lleonès en aquesta temporada.

El Barça Atlètic trepitja àrea però no sentencia

En la segona part, el Barça Atlètic ha posat una marxa més. Unai i Moha han obligat a lluir el porter visitant Karate, però el gol s’ha seguit resistint. Astralaga ha tornat a aparèixer per aturar dos llençaments del Terol, però Percan ha estat qui, de nou, s’ha acostat més al gol. El davanter lleonès ha fet un barret dins l’àrea a Gaixas, ha superat el porter, però el mateix Gaixas ha evitat que la seva rematada acabés en gol sobre la línia. Poc més tard, el central ha marxat del terreny de joc expulsat per una doble targeta groca molt rigorosa. Amb un home més, el Barça ha dominat a plaer però no ha volgut estirar més el braç que la màniga. El resultat no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat al Johan Cruyff. El filial blaugrana, sense fer gaires coses, ha guanyat el recent ascendit Terol