El Muntanyesa ha entrat en una bona dinàmica. El conjunt de Nou Barris ha sumat set dels últims nou punts disputats i frega la zona del play-off per pujar a la Segona Federació. Els homes de Raúl Paje han vençut l’Escala (3-1) a la Bombonera amb dianes de Juaco, de Kevin Alarcón i d’Izuchi. Tot i el gol inicial del visitant Burama, la Monta ha fet més mèrits per endur-se el tercer triomf en tres partits disputats a Nou Barris. Els barcelonins són sisens a la taula del grup 5 de la Tercera Federació.

El Muntanyesa domina i genera però no culmina

El Muntanyesa ha estat millor en el primer temps. El conjunt de Raúl Paje ha generat diverses ocasions sobre la porteria de Quer, però no ha estat capaç de traduir-les. A l’altra àrea, però, l’Escala sí que ho ha sabut fer: en una centrada lateral i un parell de cops de cap, Genís ha assistit Burama que, dins l’àrea, ha fet el 0 a 1. La presència ofensiva de la Monta no ha baixat malgrat el gol i, finalment, els barcelonins han pogut fer l’empat. En un contraatac elèctric, Alarcón ha posat una pilota a l’espai perquè Juaco definís amb una canonada dins l’àrea. Fins i tot, els de Nou Barris haurien pogut fer el 2-1 abans del descans però el col·legiat ha anul·lat una diana d’Izuchi, que ha fet falta al porter.

Kevin Alarcón decideix en el segon temps

En la segona meitat, el Muntanyesa ha mantingut el guió del primer temps. Com a mínim, fins al 2-1 que ha fet Kevin Alarcón. El 10 del conjunt de Nou Barris ha fet un barret deliciós al seu marcador dins l’àrea i ha definit amb eficàcia per fer el segon. Des d’aleshores, la Monta s’ha sabut defensar molt bé de les escomeses d’un conjunt visitant que tampoc no ha inquietat. A les acaballes, Izuchi ha sentenciat: la referència ofensiva dels locals ha culminat una gran jugada de potència de Linares per la banda dreta. La Monta encadena tres triomfs en els tres partits disputats a la Bombonera.