Sergi Roberto està vivint l’última temporada al Barça. El periodista Toni Juanmartí ho ha explicat al ‘btv esports’. El capità blaugrana ha acceptat que no se li renovarà el contracte, que acaba el juny del 2024 i, que per tant, a final de temporada posarà fi a tota una vida de blaugrana.

El club vol seguir amb el relleu generacional

El Barça vol seguir el seu full de ruta a la planificació esportiva dels últims anys. Després de les sortides de Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets la temporada passada, Sergi Roberto no seguirà al Barça la temporada vinent, segons ha avançat el periodista Toni Juanmartí al programa ‘btv esports’. Aquesta revolució que s’ha donat a la plantilla als últims anys, també ha afectat el reusenc. Tot i que el del planter va jugar 33 partits oficials la temporada passada, va fer quatre gols i va guanyar la seva setena lliga, no entra als plans del futur culer.

L’arribada de Cancelo, clau per a la seva sortida

Si la renovació del capità del Barça ja estava complicada la temporada passada, el bon rendiment que ha ofert Joao Cancelo en aquests primers mesos de la temporada, ha dificultat, encara més, la continuïtat de Sergi Roberto per a la temporada vinent. El reusenc ha jugat sis partits aquesta temporada, quatre de Lliga i dos de Champions, i ha sumat només 220 minuts en total. Amb l’arribada de Cancelo, semblava que Sergi Roberto tindria més minuts al mig del camp, però per Xavi Hernández, és un dels últims jugadors en la rotació. Amb les lesions de Pedri i Frenkie de Jong, Sergi Roberto podia haver guanyat protagonisme al mig del camp, però fins i tot el jove Fermín li ha passat al davant.

El futur de Sergi Roberto fora del Barça

Amb 10 temporades i 25 títols al primer equip del Barça, a Sergi Roberto no li faltaran ofertes quan el seu contracte acabi el juny del 2024. La lliga dels Estats Units i la lliga d’Aràbia Saudita semblen les destinacions més favorables per al lateral dret del Barça. Després de moltes temporades d’exigència a can Barça, el seu futur pot estar en una lliga d’una exigència menor. Un moviment que ja han fet aquest estiu tres dels seus excompanys, Messi, Busquets i Jordi Alba, que han fitxat per l’Inter de Miami de la MLS.