L’Europa no ha pogut treure res positiu al Nou Sardenya de la visita del l’Athletic Club B (0-1), cuer de la Primera RFEF a la cinquena jornada de la Primera Federació. Les escapulades no han estat encertades de cara a porteria i les basques han aprofitat una de les jugades de contraatac per marcar l’únic gol de l’enfrontament. Amb aquesta derrota, les jugadores de Joan Bacardit es troben al mig de la classificació amb dues victòries i dues derrotes.

L’Athletic domina a la contra

L’Athletic venia amb la lliçó apresa d’altres partits i s’ha tancat bé al darrere. No tenia cap problema per cedir la possessió de la pilota a les gracienques, que no han ofert un joc gaire profund. De fet, les basques han aprofitat molt bé les transicions per causar problemes a les jugadores dirigides per Joan Bacardit. El primer gol de l’enfrontament l’ha fet Daniela, al minut 20, en un contraatac molt ben trenat. La mateixa jugadora ha tingut una altra oportunitat sola davant Alba, però el xut ha sortit desviat. La portera gracienca també ha estat protagonista amb una aturada tot just abans d’arribar al descans. Per ocasions, l’Athletic dominava i el resultat era just.

L’Europa ho intenta sense èxit

Les de Joan Bacardit han buscat el gol de l’empat sense encert. De fet, l’Athletic Club ha tingut un parell d’ocasions com per ampliar el marcador. Ara bé, al final de l’enfrontament les gracienques han tingut un parell d’ocasions com per desfer l’empat. Tant Patri Mascaró com Pili Porta han estat molt a prop de sumar un punt al seu equip, però finalment els tres punts se’ls ha endut el conjunt visitant.