Barça Atlètic Amorebieta

El Barça Atlètic ha empatat a 0 amb l’SD Amorebieta a la Jornada 4 de la Lliga de Primera Federació, fet que posa els blaugrana amb 8 punts a la classificació de la Primera RFEF.

Ha estat la primera vegada a la història que aquests dos equips s’han enfrontat. Ho han fet a casa de l’equip basc, a Urritxe, on l’Amorebieta ja havia guanyat el primer partit disputat com a local. Tot i jugar a fora, però, el Barça Atlètic hi arribava com a favorit, després d’un inici de lliga amb set punts aconseguits dels nou possibles, fet que els situava a dalt de la classificació, i sense haver encaixat cap gol en els dos duels anteriors.

Inici potent

El Barça Atlètic ha tingut l’oportunitat de fer el primer gol ja al minut 1, amb una rematada al travesser d’Álvaro Nuñez. Una tendència que ha continuat durant els primers minuts de partit: al minut 3 el Barça l’ha tornat a tenir, aquesta vegada amb un xut creuat de Roberto, que Marino ha aturat enviant la pilota a córner.

Chadi, al 18, ha tornat a tenir el gol blaugrana amb una rematada en un nou córner, però altre cop ha aparegut el porter de l’Amorebieta per evitar que acabés a dins de la porteria. El conjunt basc no ha posat les coses fàcils als blaugrana, i al minut 33 gairebé marquen el primer gol amb una acció perillosa dins de l’àrea de Jauregui, que primer Chadi i després Arnau Tenas han aconseguit evitar.

Jauregui ho ha tornat a intentar al cap de 10 minuts, a punt d’arribar al descans, amb la rematada d’una centrada que ha acabat marxant desviada.

Desenllaç sense gols

Igual que a la primera part, el Barça ha sortit al segon temps endollat des de l’inici. Al minut 47 ja s’han aproximat a la porteria rival gràcies a la centrada que Carbonell ha col·locat al segon pal per Juanda, que ha rematat per sobre del pal llarg.

L’Amorebieta, per la seva banda, també ha tingut ocasions per marcar durant la segona part, però s’han trobat amb un Arnau Tenas molt encertat sota pals. Al minut 67, i després de rebre una targeta groga en intentar evitar un contraatac, Akhomach ha fet una passada a Alvaro Nuñez que l’habilitava per aconseguir marcar, però tampoc aquest cop els blaugrana han pogut materialitzar el gol. El mateix Alvaro Nuñez ho ha intentat al minut 74 rematant des de la frontal, però Marino l’ha tornat a aturar.

El protagonista dels últims minuts, però, ha estat sense dubte Arnau Tenas, que al minut 88 ha tret una pilota de sobre de la línia de gol. Finalment, el partit ha acabat 0 a 0 i l’empat ha proporcionat, almenys, un punt més en la classificació dels blaugrana a la Primera RFEF.