El Muntanyesa ha aconseguit els primers tres punts de la temporada a la Tercera RFEF en superar el Vilafranca a la Bombonera i ho ha fet de manera contundent, 4 a 1. Després de la derrota a la primera jornada contra el Girona B a domicili, l’equip de Nou Barris venia amb ganes de demostrar que vol mantenir-se a la categoria, i enviar un missatge als rivals amb una victòria davant el conjunt del Penedès.

La verticalitat del Muntanyesa apareix desde l’inici

Ja des dels primers instants del partit, els locals han sortit endollats i buscant la porteria contrària constantment i ja en el minut 2, han provat al porter del Vilafranca, Casamayor, amb un rematada de cap després d’un servei de córner. El Vilafranca intentava calmar amb pilota jugada el partit, però la bona pressió dels homes de Raúl Paje no els permetia una bona circulació de pilota.

A mesura que anaven avançant els minuts, el Vilafranca tenia més possessió de la pilota, però el Muntanyesa aprofitava el seu estil de joc, amb verticalitat, per fer mal al contrari, tot i que les ocasions no acabaven de resoldre’s amb un rematada entre els tres pals.

Errada greu del Vilafranca per obrir el marcador

Però al minut 18, la sort ha somrigut als locals: una centrada que aparentment tenia controlada Casamayor ha provocat l’1 a 0. Una manca d’entesa del porter amb el seu defensa, Joel Bona, ha provocat que, de cap, marquessin el primer gol en pròpia porteria.

Amb el primer gol, la Monta s’ha trobat més còmoda i en el minut 28, el capità Velillas, ha avisat amb un xut des de fora l’àrea, ben aturat pel porter rival. Tot i això, el Vilafranca no s’ha rendit, i intentava atacar camp contrari, però les arribades eren molt tímides i sense perill.

Velillas i Nico sentencien la victòria per als locals

A l’inici de la segona part, tot i que el Vilafranca ha començat amb la intenció d’empatar el partit, el més ràpid possible. Però el Muntanyesa s’ha trobat amb una genialitat al minut 61 de Velillas. El capità s’ha desfet del seu defensa, i amb un xut creuat amb la cama dreta, ha batut Casamayor per posar el 2 a 0 al marcador.

Amb el Vilafranca totalment trencat, i llançat a l’atac, el Muntanyesa ha olorat la sang, i en un contraatac ben organitzat pels homes de Raúl Paje, Nico ha tingut l’u contra u amb el porter, i amb l’exterior, ha col·locat la pilota a l’esquerra del porter. El 3 a 0 ha sentenciat el partit al minut 72, cosa que li ha permès sumar els tres punts als de Nou Barris. Però la Monta no n’ha tingut prou amb els tres gols, i ha intentat marcar el quart en diverses ocasions, com una de Nico al minut 85. Finalment, Suaibo s’ha valgut de la seva velocitat per provocar un penal clar, i que ha sabut materialitzar sense posar-se nerviós per celebrar amb la seva afició el 4-0.

Bones sensacions de l’equip de Raúl Paje

El Vilafranca ha marcat a l’afegit el gol de l’honor amb una rematada de fora l’àrea del capità Oribe. Els homes de Raúl Paje, han aconseguit la primera victòria a la categoria donant una bona imatge davant els seus aficionats i que ofereix confiança a l’equip per a les properes jornades.