Espanyol Reial Societat

L’Espanyol ha de començar a sumar de tres en tres, si no vol trobar-se amb una situació molt delicada en què guanyar serà més una necessitat que un objectiu. La derrota contra la Reial Societat deixa l’equip en una situació delicada. El guió del partit ja s’ha vist en els primers minuts: domini de la possessió i el joc per als homes d’Imanol Alguacil, i l’Espanyol, coneixedor de les seves armes, en espera d’una jugada aïllada al contraatac per trobar els jugadors atacants al més ràpid possible per crear ocasions de perill.

Kubo, un malson per a la defensa perica

Take Kubo ha estat un malson per la defensa rival. Ja havia avisat anteriorment amb un xut des de fora de l’àrea, i dos minuts després, al 17, amb una pressió asfixiant al porter Álvaro Fernández, el japonès no s’ha rendit i li ha pogut prendre la pilota, que ha caigut morta a l’àrea petita, i Sörloth, ha rematat a plaer per posar l’1 a 0.

Reacció ràpida de l’Espanyol

Però l’Espanyol ha trigat dos minuts a reaccionar amb una excel·lent jugada de pissarra de Diego de Martínez en un córner. Darder ha donat una passada mil·limètrica per a Edu Expósito que, de primeres, ha rematat per batre Remiro, i donar l’empat als pericos.

L’alegria els dura poc als blanc-i-blaus

Quan semblava que l’Espanyol es trobava més còmode al camp, una recuperació de Mikel Merino al mig del camp, que l’ha permès progressar fins a la frontal de l’àrea, li ha donat la pilota a Brais Méndez, que amb la punta del peu esquerra, ha marcat un gol de qualitat per donar el segon gol als locals.

Sense gols a la segona part

A la segona part, els homes de Diego Martínez han fet un pas endavant i han tingut una mica més de control del joc en els primers minuts, intentant trobar l’oportunitat que els donaria l’empat. No obstant això, a poc a poc la Reial Societat s’ha anat trobant més còmode al camp recuperant el joc de la primera part, i al minut 60, ja ha donat un avís amb una rematada de cap d’Aritz, que no ha trobat porteria.

El domini dels locals ha estat clar i, al minut 75, David Silva ha tingut una altra ocasió després d’una molt bona jugada col·lectiva, on el seu xut creuat no ha vist els tres pals per ben poc. Tot i això, els últims 10 minuts, l’Espanyol ha estat determinat a intentar buscar l’empat, i ja ha avisat al minut 82 amb una rematada de cap de Cabrera que Remiro ha aconseguit refusar la pilota.