El Sant Andreu ha aconseguit els tres primers punts de la temporada després de superar la Pobla de Mafumet per un ajustat 2 a 1. Els quadribarrats s’han imposat en un duel que ha estat força igualat durant bona part de l’enfrontament. Albertito, de cap, i Fassani han avançat els andreuencs, però Víctor Valverde ha aconseguit el 2 a 1 que ha posat emoció al final del matx.

Primera part sense gols

La UE Sant Andreu s’enfronta al CF Pobla de Mafumet en partit de la segona jornada de la Tercera RFEF. El partit ha començat força igualat, amb un conjunt quadribarrat que volia marcar aviat i un conjunt tarragoní que ha sortit amb la intenció de dominar al Narcís Sala. L’ocasió més clara del partit l’ha protagonitzat Fassani, amb una rematada que ha marxat fora per poc al minut 43. Al final dels primers 45 minuts el marcador ha acabat amb l’empat a zero inicial. L’equip entrenat per Xavi Molist vol aconseguir la primera victòria de la temporada després de la derrota en el debut al camp del Tona.

Albertito i Fassani avancen al Sant Andreu

A la segona meitat, els dos equips han intentat buscar el gol de la victòria, però tampoc no han tingut gaire sort de cara a porteria en els primers 15 minuts de joc. Quan les coses estaven força igualades, Albertito García ha aconseguit marcar de cap a la sortida d’un córner servit per Josu Rodríguez. El més petit de tots ha aconseguit avançar els quadribarrats. Era el minut 72 de partit. Sis després, en una jugada ràpida, Josu Rodríguez ha servit en safata de plata perquè Germán Fassani marqués el 2 a 0.

Reacció de la Pobla de Mafumet

Quan semblava que tot estava decidit, Víctor Valverde, al minut 81, ha aprofitat una errada defensiva del Sant Andreu per fer el 2 a 1 que posava emoció a l’enfrontament. El Sant Andreu ha buscat el gol de la tranquil·litat per tal d’assegurar-se el primer triomf de la temporada. La Pobla de Mafumet ha tingut una molt bona ocasió per empatar amb una doble ocasió que ha aconseguit refusar la defensa andreuenca. Els minuts finals han estat de cert patiment per la incertesa del marcador, però finalment el Sant Andreu ha aconseguit el primer triomf de la temporada a la Lliga.