El Sants ha sumat la primera victòria de la temporada després de guanyar contra el Castelldefels per 3 a 0. El conjunt santsenc ha aconseguit sumar els tres primers punts després que perdés en el primer enfrontament de la temporada contra la Rapitenca per 4 a 2. L’estrena al camp de l’Energia ha estat d’allò més positiva per al conjunt que entrena Borja López.

El Sants surt en tromba

El Sants ha sortit molt endollat i en només 10 minuts ha deixat el partit molt encarrilat. Al minut 5 Hicham Benamar ha fet el primer gol dels locals, però cinc minuts més tard ha arribat el 2 a 0. David Cura ha marcat de cap després del servei d’una falta. El Sants ha continuat atacant i Hicham ha tingut un parell d’ocasions per ampliar el marcador.

Tres punts importants

El Castelldefels ha buscat a la segona meitat el gol que el posés a dins del partit, però no ho ha aconseguit. De fet, el conjunt santsenc ha fet el 3 a 0 definitiu mitjançant Cristian Ubon ja en el temps de descompte. Els tres punts, importants, permeten l’equip de Borja López respirar i donar un pas en aquesta Tercera RFEF.