El Barça Atlètic ha guanyat contra La Nucía per 2 a1 en el partit de la jornada 19 de la Primera RFEF. Víctor Barberà ha avançat el filial blaugrana, Fernando Pina ha fet l’empat des del punt de penal i el gol de la victòria culer ha estat de Fabio amb una gran jugada individual.

El Barça Atlètic domina el joc però no troba recompensa

El Barça Atlètic ha dominat el joc des de l’inici del partit amb un control clar de la pilota i una bona defensa. La primera ocasió del filial blaugrana ha arribat després d’una jugada combinada entre Álvaro Sanz i Estanis Pedrola, que ha finalitzat Estanis amb un xut per sobre del travesser. Al quart d’hora de joc de nou Estanis ha posat a prova Facundo Ackermann. El porter de La Nucía ha enviat a córner. Primers minuts de qualitat de l’equip entrenat per Rafa Márquez. Àlex Valle ha fet una centrada que ha estat desviada per Carbonell però el porter ha blocat la pilota. El conjunt alacantí ha començat de mica en mica a aproximar-se sense gaire perill a la porteria d’Arnau Rafús, debut del porter blaugrana amb el filial. Malgrat fer una bona primera part, el conjunt de Rafa Márquez no ha trobat la recompensa del gol en els primers 45 minuts i amb l’empat a zero han marxat a vestidors.

Els gols es veuen a la segona part

El segon temps ha començat molt bé per al filial blaugrana. Als 7 minuts de joc, jugada per la banda dreta d’Álvaro Núñez, que ha centrat al cor de l’àrea, la rematada d’Álvaro Sanz ha estat rebutjada pel porter i en el segon xut Víctor Barberà ha enviat al fons de la porteria. Arnau Rafús ha salvat l’empat després d’un bon xut de Javier Cabezas. Pelayo ha salvat també el Barça Atlètic quan ha tret a la línia de gol un xut de Javi Gómez. Al minut 71, l’àrbitre ha assenyalat penal per mans d’Àlex Valle dins de l’àrea. Fernando Pina ha convertit el llançament de la pena màxima i ha situat l’empat a un en el marcador. En el temps afegit el filial culer ha fet el gol de la victòria. Favio ha fet una jugada individual que ha finalitzat amb un molt bon xut amb què ha superat Ackermann.