El Sant Andreu ha guanyat a l’Estadi Municipal Pobla de Mafumet per 1 a 2 en la jornada 17 de la Tercera RFEF. Els andreuencs han sigut molt superiors en joc i han demostrat que encara volen lluitar pel primer lloc de la classificació, en què es mantenen a vuit punts del CE Europa, que va primer. Els homes entrenats per Xavi Molist han remuntat un gol de Joan Torrents gràcies a les dianes de Josu de penal i Sergi Arranz.

Un Sant Andreu molt superior en joc

El partit ha començat amb un joc molt bo del Sant Andreu, que ha dominat en tots els aspectes, exceptuant al minut 7, qual el Pobla de Mafumet ha aprofitat una única aproximació de servei de cantonada que ha aprofitat i s’ha posat al davant amb una diana de Joan Torrents. El andreuencs han continuat amb la superioritat i pocs minuts després Josu ha provocat un penal que ell mateix s’ha encarregat de transformar en l’empat en el minut 17 de joc. Els homes entrenats per Xavi Molist han insistit i han trobat el premi abans del descans amb una diana de Sergi Arranz que ha capgirat el marcador.

Aguantant fins al final

El Pobla de Mafumet ha millorat en la segona part, ha tingut més la pilota i ha jugat de tu a tu amb el Sant Andreu. El marcador no s’ha mogut, però uns canvis tàctics defensius dels andreuencs han fet que els locals tinguessin el control de la pilota. El porter del Sant Andreu, Jaime González, ha fet dues intervencions clau en la victòria. Tres punts treballats que deixen el San Cristóbal a tres punts de distància i el Muntanyesa, classificat següent, a quatre.