Getafe Espanyol Primera Divisió
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha fet un pas endavant a la Lliga i ha aconseguit un triomf per 1 a 2 al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. El triomf dels espanyolistes ha estat gràcies a dos golassos de Joselu i Puado. Ünal també ha marcat un gol preciós que no ha servit per evitar la derrota dels madrilenys. La tercera victòria dels de Diego Martínez al campionat permet un ascens meteòric que els permet passar del penúltim lloc de la classificació al tretzè, encara que sigui momentàniament. L’Espanyol no guanyava a Getafe des de l’any 2013 i només havia sumat dos punts en set enfrontaments.

Duel de golassos a la primera part

L’Espanyol s’ha avançat al minut 6 amb un golàs de Joselu, el seu desè gol aquesta temporada. El davanter espanyolista ha aprofitat una errada defensiva per fer un xut des de gairebé el mig del camp. El conjunt blanc-i-blau no ha pogut celebrar gaire el gol perquè un minut després el jugador del Getafe Enes Ünal ha marcat un altre golàs que ha entrat per l’escaire per fer l’empat a un. La igualtat s’ha mantingut en els primers 45 minuts de joc

I un altre golàs de Puado

L’Espanyol era conscient de la importància d’aconseguir un triomf per tal de sortir de la zona de descens. De fet, un triomf permetia a l’equip vestit de rosa al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe situar-se tretzè de forma momentània. Javi Puado no ha volgut ser menys que Joselu i Ünal i ha marcat un altre golàs, l’1 a 2, en una jugada personal amb una conducció cuidada, una sotana i un xut picat que ha significat el gol de la victòria al minut 62.