La UE Sant Andreu ha aconseguit un punt d’or al camp del Gimnàstic Manresa en el partit de la catorzena jornada del grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil. L’equip quadribarrat, que ha jugat amb 10 futbolistes per l’expulsió del porter Ander Lozano al minut 13, ha sumat un empat amb un gol de Momo en el minut 83 de partit.

Expulsió del Sant Andreu que canvia el partit

El partit ha començat amb l’expulsió del porter del Sant Andreu Ander Lozano al minut 12 de partit. Aquesta circumstància ha fet variar tot el plantejament dels dos equips. Tot i això, al minut 19 hi ha hagut un possible penal a l’àrea del Manresa que l’àrbitre no ha assenyalat. Producte del domini territorial del conjunt manresà ha arribat l’1 a 0 de Joel Castillo, que ha deixat les coses coll avall per a l’equip local.

Lecumberri, el millor del partit

A la segona meitat, la superioritat física ha permès al Nàstic Manresa tenir més ocasions clares de gol. Però en aquests segons 45 minuts ha aparegut el protagonista del partit, Mikel Lecumberri. El porter quadribarrat ha fet fins a vuit aturades, algunes de mèrit, per evitar que els del Bages fessin algun gol més. I no només això sinó que a les acaballes del matx, concretament al minut 83, Momo ha aconseguit el gol de l’empat definitiu.

Tot i l’empat, el Sant Andreu es troba al bell mig de la classificació, amb 19 punts. Per la seva banda, el conjunt juvenil de Manresa es troba ara mateix tres punts per sobre i cal afegir-hi que tenen un partit ajornat, el del cap de setmana passat contra el Cornellà.