La UE Sants ha perdut als Canyars contra el Castelldefels per 2 a 0 en la 17a jornada de la Tercera RFEF. Els gols de Padilla a la primera part i Pablo Franco a la segona deixen sense punts els homes entrenats per Borja López, que trenquen una ratxa positiva de cinc partits sense perdre.

Primera part local

Els locals han començat creant perill amb un xut llunyà de Padilla. En el minut 10, Guillem Castelló s’ha hagut d’esforçar per aturar un xut d’Eslava davant un Castelldefels que ha buscat el gol amb insistència en els primers minuts de partit. Finalment, l’equip local ha obtingut el premi amb una jugada d’estratègia. En el minut 17, en la sortida d’un córner que ha servit Alan, Padilla ha rematat amb un xut creuat per fer el primer gol del partit.

La resposta dels de Borja López no s’ha fet esperar i han estat a punt d’empatar en una doble jugada que el porter Antonell ha pogut rebutjar, dues jugades en què els santsencs no han tingut sort. A les acaballes, Franco de tisora també ha intentat empatar sense èxit i el partit ha anat al descans amb victòria del Castelldefels.

El Sants ho intenta a la segona

A la represa els dos equips han sortit amb ganes i s’han igualat les forces. El Sants ha estat més insistent buscant la porteria rival per aconseguir l’empat i els locals han intentat mantenir el control de la pilota. A mesura que passaven els minuts el perill del Castelldefels ha arribat en jugades al contraatac. El Sants ha buscat la manera de fer mal i gairebé ho aconsegueix després d’una falta de Cristian Ubón en què l’àrbitre ha xiulat fora de joc. Els de Borja López han insistit i una jugada de Pol Cuatrecases ha estat a punt d’acabar amb l’empat. Quan millor ho estava fent el Sants, el Castelldefels ha sentenciat amb el 2 a 0 després d’una centrada d’Eslava que Pablo Franco ha rematat al fons de la xarxa.