Empat del Muntanyesa (1-1) al camp del Vilafranca en el partit corresponent a la jornada 17 del grup 5 de la Tercera RFEF. Favio ha igualat el gol d’Alexis per sumar un punt el dia que el pitxitxi Velillas era baixa per acumulació de targetes.

Intercanvi de cops a la primera meitat

Al municipal de Vilafranca les hostilitats han començat ben d’hora. Eric Ruiz ha rematat tou una bona centrada de Suaibo, molt actiu en el dia d’avui. Per part del Vilafranca ha destacat Alexis, que ha desbordat per la banda dreta i ha superat clarament la defensa de Marc Muñoz. En una de les seves arrencades ha trobat Ashot obert a la banda, que ha centrat a la perfecció una pilota que el mateix Alexis ha empès per posar, al minut 20, l’1-0 al marcador.

La Monta ha reaccionat al gol encaixat i ha tingut dues ocasions seguides força clares. Suaibo, insistent, ha posat una pilota que no ha trobat rematador. Amb els papers canviats, Suaibo no ha arribat a rematar una bona centrada després de quedar-se sol davant Pablo. L’equip de Raúl Paje no ha aconseguit empatar i, com més s’acostava el descans, més es diluïa la sensació de perill dels dos equips. A la mitja part, 1 a 0 per al Vilafranca.

Poca recompensa per a tant esforç

A la represa, els de Nou Barris han continuat pressionant i recuperant pilotes en camp contrari fins que han trobat el premi: el gol de l’empat. Al minut 58, Pedro Bilbao ha posat una centrada perfecta que Favio ha rematat amb el cap al fons de la porteria. Després d’igualar-lo, Paje ha fet entrar Abdul, Naranjo, Otman i Roland per mirar de fer el segon i la Monta ha posat una marxa més, dominant i sotmetent el Vilafranca.

El Muntanyesa ha fet mèrits i ha generat ocasions suficients, però el gol s’ha resistit. Amb aquest punt, en sumen 30 i es consoliden a la quarta posició, en zona de play-off. Els de Raúl Paje no han perdut cap dels dos partits d’aquest any i l’última derrota data del 27 de novembre.