El líder del grup cinquè de la Tercera RFEF, el CE Europa, continua amb pas ferm cap a l’ascens. Contra el Girona B, l’equip escapulat ha aconseguit una victòria per la mínima que li permet mantenir a ratlla els perseguidors. Un gol de Carlos en el minut 79 ha permès sumar tres punts d’or. La defensa gracienca continua sent un mur per als equips rivals. L’Europa fa set jornades que no rep cap gol i ha sumat 19 punts dels 21 possibles. Si segueix així ningú podrà seguir el seu ritme.

Primera part sense gols

Els primers 45 minuts han estat força ensopits. L’Europa ha dominat la possessió de la pilota sense gaire profunditat mentre que el Girona s’ha sentit molt còmode sense la pilota als peus. Tot i això, el conjunt gironí ha tingut un parell d’aproximacions amb cert perill. Ara bé, l’equip escapulat buscava el gol amb intensitat sense èxit.

Al minut 40, una altra lesió al conjunt escapulat. Campeny, que ja havia tingut un problema físic minuts abans, ha hagut de ser substituït per Carlos. De fet, els assistents sanitaris han hagut de sortir en diverses ocasions, per la qual cosa s’ha aturat el temps moltes vegades.

Gol de Carlos

El descans no ha servit per veure cap canvi en el joc que s’ha desplegat a la segona meitat. Els primers minuts han estat exempts de jugades clares amb un excés de conservadorisme per part de tots dos conjunts. L’Europa, segur en defensa, no tenia problemes per continuar amb la possessió de la pilota. El joc al mig del camp s’ha imposat als atacs directes.

Al minut 67 ha debutat Joel Lasso com a jugador escapulat en el lloc de Riqui Vidal mentre que Adnane ha entrat en el joc de Nolla. El conjunt europeista ha aprofitat una errada defensiva del conjunt gironí per fer el 0 a 1, que ha estat el definitiu. Carlos ha estat l’autor del gol al minut 79.