L’Horta segueix amb la seva bona ratxa i ha superat el Banyoles per 0 a 1. Amb el triomf al Pla de l’Estany, els hortencs encadenen set partits seguits sense conèixer la derrota. Una dinàmica positiva amb molt de mèrit, ja que ha jugat amb grans rivals com el Sant Andreu o l’Hospitalet.

Primer minut i primer gol

L’Horta només ha necessitat un minut per inaugurar el marcador. Luis Gaudioso ha obert la llauna amb un gran gol després d’engaltar la pilota al vèrtex de l’àrea. Semblava que seria bufar i fer ampolles per al conjunt de Nacho Castro, però de mica en mica el Banyoles ha anat guanyant metres. Els locals han gaudit d’una oportunitat molt clara, però Yamandú ha respost magistralment amb una gran intervenció. A la mitja hora de partit, l’Horta ha tornat a dominar la possessió de la pilota i Marc Río ha disposat d’una ocasió d’or per eixamplar distàncies, però la seva rematada ha marxat per sobre del travesser.

Tot i les ocasions, el marcador no s’ha mogut

La segona meitat ha començat amb una ocasió molt clara del Banyoles. L’Horta hi ha respost amb una altra gran acció de Ferran Tacón, que ha aturat el porter local, després d’una gran assistència de Vives. El partit s’ha tornat a trencar, les línies de tots dos conjunts s’han separat i això ho ha aprofitat el Banyoles per tancar els hortencs al seu camp. Quan pitjor ho estava passant el conjunt de Nacho Castro, ha aparegut la figura de Yamandú, que s’ha erigit com una de les peces clau d’aquesta victòria. L’Horta ha sabut patir i s’ha endut tres punts molt valuosos per continuar a la tercera posició.