L’Hospitalet i l’Horta han empatat a quatre en un partit amb moltes alternatives en què els dos equips han remuntat el marcador advers en dues ocasions. Els barcelonins han tingut la victòria a tocar però Diego Martínez ha empatat en el minut 83. Els autors dels gols hortencs han estat Eric, Bermúdez (2), i Casti.

El millor partit de la temporada de la Tercera Divisió

L’Horta ha començat el partit amb complicacions, l’Hospitalet ha sortit molt decidit en atac i amb control de la possessió. Al minut 21, una centrada de Bruno ha permès Salinas rematar per avançar l’Hospi 1 a 0. Amb el gol en contra, l’Horta ha fet un pas endavant i ha empatat el partit amb un gol d’Eric al minut 38. Just abans del descans, Bermúdez ha fet el 1 a 2 per l’Horta amb un xut des de fora de l’àrea.

La segona part ha tingut un inici semblant a la primera, l’Hospitalet ha sortit molt agressiu, mostrant les seves intencions. Al minut 53, l’Hospi ha marcat el seu segon gol amb una centrada de córner que ha tocat en un defensor de l’Horta i que ha acabat dins la xarxa. Cinc minuts després, l’Hospitalet s’ha tornat a posar per davant al marcador. Un xut de falta de Miquel Jaume ha superat Yamandú enviant la pilota al segon pal. Passada l’hora de partit, els de Nacho Castro han tornat a igualar el matx amb una centrada de córner rematada per Bermúdez, que ha signat el seu doblet particular (3-3). Al minut 70, els hortencs s’han avançat novament al marcador amb una altra jugada de córner que ha rematat Casti. A falta de set minuts per acabar el matx, Diego Martínez ha rematat una centrada de córner per tornar a igualar el partit i deixar el resultat final de 4 a 4. Després de la victòria contra el Manresa, l’Horta suma un punt per continuar en la zona alta de la classificació.