L’Espanyol no ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada, tot i tenir-la a tocar. Les blanc-i-blaves han empatat a 2 amb el Betis en un final de partit frenètic. Amb aquest resultat, l’Espanyol suma el primer punt de la temporada.

El Betis colpeja primer

El Betis ha sortit al terreny de joc amb les idees més clares. Les andaluses han dut el pes del partit i aquesta superioritat s’ha traduït en el primer gol visitant. El gol de Martina Piemonte en el minut 28 ha estat una galleda d’aigua freda per a les periques. El conjunt de Salvador Jaspe no s’ha enfonsat i ha gaudit també de bones ocasions nascudes als peus d’Elena Julve i “Yiyi“.

Reacció de l’Espanyol

A la represa, l’Espanyol ha buscat amb insistència capgirar el resultat i ho ha aconseguit. Amb un minut disputat de la segona meitat, Szymanowski s’ha fet un gol en pròpia porta, cosa que ha esperonat les periques. En els darrers minuts, el partit ha entrat en un tram d’anades i vingudes, que ha propiciat el segon de les jugadores de Salvador Jaspe. Débora ha establert el 2 a 1 10 minuts abans del final. Quan més clar ho veia l’Espanyol, ha arribat un altre cop dur. Un minut després de remuntar el partit, Bea Parra ha establert el 2 a 2 definitiu. Amb aquest resultat, les blanc-i-blaves sumen el primer punt de la temporada en un partit frenètic.