L’Europa continua intractable en aquest tram de la temporada. Els escapulats han superat 4 a 0 el Santfeliuenc en un gran partit dels graciencs. El conjunt de David Vilajoana suma un registre de 15 gols a favor i cap en contra, en els darrers tres enfrontaments.

L’Europa obre la llauna als quatre minuts

L’Europa ha sortit al partit amb les idees molt clares: tenir la pilota i buscar amb rapidesa la porteria rival. És per això, que només començar el partit, al minut 4, David Jiménez ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per situar l’1 a 0 al marcador. Lluny de conformar-se, els escapulats han continuat buscant amb insistència la porteria del Santfeliuenc. Sergi Pastells ho ha provat amb un xut llunyà, que ha acabat sortint molt centrat. Abans del descans, la insistència ofensiva de l’Europa ha tingut premi. Jordi Cano ha aprofitat una passada a l’espai per regatejar el porter i marcar a plaer per situar el 2 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Segona part elèctrica

A la represa, el matx ha continuat amb la mateixa tònica dominant de l’Europa. David Jiménez ha intentat sorprendre amb un llançament de córner directe que s’ha estavellat al travesser. El partit ha entrat en una fase d’anades i vingudes, en què cap dels dos conjunts ha estat capaç d’aportar pausa al joc. A la sortida d’un córner ha arribat la sentència escapulada. Alberto ha aprofitat una pilota a dins de l’àrea per situar el 3 a 0. En el temps de descompte, Joel Jorquera ha aprofitat una sèrie de rebots per establir el definitiu 4 a 0. D’aquesta manera, l’Europa suma la tercera victòria consecutiva amb un registre de 15 gols a favor i cap en contra en tres partits.