El Sant Andreu, tot i avançar-se en el marcador, no ha pogut passar de l’empat a 1 amb el Castelldefels. El conjunt de Mikel Azparren encadena dues jornades sense guanyar.

Una primera part amb poques ocasions

La primera meitat ha estat d’allò més igualada. La primera arribada entre els tres pals ha estat del Castelldefels amb una rematada fluixa de Jordi Aumatell. Els andreuencs hi han respost amb un xut des del mig del camp de Ton Alcover, fàcil d’aturar pel porter visitant. En el darrer minut de la primera part el Sant Andreu ha gaudit de l’ocasió més clara per marcar. Una jugada enrevessada dins de l’àrea l’ha rebutjada la defensa i, posteriorment l’ha bloquejada Toni.

Gols a un cantó i a l’altre

A la represa, han arribat els dos gols del partit. Abans, però, Josu ha provat sort amb un xut potent des de fora de l’àrea que ha rebutjat Toni. En la següent ocasió clara, els andreuencs no han perdonat i Elhadji ha situat l’1 a 0 a la sortida d’un córner. L’alegria quadribarrada ha durat poca estona, ja que tot seguit, ha arribat l’empat del Castelldefels. Una jugada entre Gestí i Padilla, en què aquest últim ha superat Segovia amb un xut ajustat al pal. Amb aquest resultat, el Sant Andreu se situa a la part mitjana de la classificació.