El Muntanyesa ha sumat la sisena victòria a la Lliga en sis partits. Contra el Can Vidalet, els homes de Dani Andreu han patit per obtenir els tres punts, però s’han acabat imposant per 1 gol a 3.

A remolc des del minut 16

Tommy ha avançat als locals amb un ràpid contraatac al minut 16. Al minut 41, la jugada clau del partit. Dani ha vist la segona targeta groga per agafar un jugador per la samarreta. En la mateixa jugada Marc Marbà ha estat expulsat amb vermella directa per protestar. Abans del descans, el Can Vidalet s’ha quedat amb nou jugadors. A més a més, l’àrbitre també ha expulsat el porter suplent, Ivan, per protestar. Els locals abans d’aquesta jugada estaven controlant el partit.

Victòria final amb remuntada inclosa

A la segona part, les coses han canviat. Al minut 62, ha començat la remuntada dels de Nou Barris amb un penal comès sobre Velillas que ell mateix a transformat fent l’empat a 1. A partir d’aquí, el partit s’ha trencat i s’ha convertit en un atac i gol de la Monta. Tot seguit, Omar ha fet el segon per als de Nou Barris. Ja a les acaballes del partit, Isaac Maldonado, que es retirava avui del futbol, ha fet el tercer dels visitants. Un autèntic golàs per acomiadar-se del futbol. Amb aquesta victòria el Muntanyesa continua sense cedir cap punt a la Lliga. El cap de setmana vinent jugaran a Nou Barris contra el Vista Alegre. El Can Vidalet, d’altra banda, jugarà al camp del Sant Just.