@FCBfemeni

El Barça ha aconseguit una victòria important per la mínima a Huelva (0-1) en un partit feixuc i poc fluït a causa de les pèssimes condicions de la gespa de l’estadi. Les jugadores de Lluís Cortés sumen tres punts vitals per mantenir el lideratge.

Un Barça sota mínims s’imposa a les adversitats

La visita al camp de l’Sporting Huelva sempre és complicada per a les blaugrana. Però si, a més a més, s’hi afegeixen adversitats com les males condicions de la gespa o les baixes que presentava l’equip (Mapi León, Jennifer Hermoso, Van der Gragt, Losada, Falcón i Martens) encara ho és més. De fet, les jugadores han sortit al terreny de joc amb una samarreta per donar suport a Van der Gragt, que va ser intervinguda del genoll dret. Tot i això, les jugadores de Lluís Cortés han demostrat per què són les líders de la categoria, empatades a punts amb el Deportivo, han signat un partit molt seriós i complet.

Oshoala, decisiva

En els primers 45 minuts, el Barça ha portat la iniciativa del joc, dins de les limitacions provocades pel terreny de joc. L’encarregada de desembussar el rocós partit ha estat, qui sinó, Oshoala. Al minut 29, la davantera ha etzibat una fuetada des de la frontal de l’àrea per situar el 0 a 1. El marcador ja no s’ha mogut més i les blaugrana sumen tres punts molt importants per continuar líders amb quatre victòries i un empat.