Santi Triguero tornarà a jugar a la Tercera Divisió. Als seus 43 anys, el mític davanter català defensarà la samarreta de l’Igualada després del seu pas per la primera divisió d’Andorra. Des de l’estiu passat, Santi Triguero estava exercitant-se amb la UE Castelldefels, el seu últim equip a la Tercera Divisió, i finalment li ha arribat la proposta del club de l’Anoia. Aquesta serà la 25a temporada de Santi Triguero al futbol amateur i la de l’Igualada serà la 12 samarreta que vesteixi.

Els equips de Santi Triguero

Santi Triguero va debutar amb 18 anys amb el Vilafranca. El seu proper equip va ser el Nàstic de Tarragona, en una temporada on també va jugar al Roda de Barà. Al 1997 va marxar al Sitges i un curs després va fitxar pel Vilanova. El curs 1999/2000 va signar per a la UE Sant Andreu, on va jugar una temporada i mitja per tornar després a Vilanova.

El curs 2000/01 va ser força mogut. Triguero va defensar les samarretes de l’Hospitalet, el Cornellà i el Vilanova. El 2004 Santi Triguero va tornar a Barcelona per fitxar pel club quadribarrat. Del 2005 al 2009, Santi Triguero va jugar al Vilanova, l’equip que més temporades l’ha gaudit. El 2010 arriba a Gavà per jugar temporada i mitja i tornar de nou al Vilanova, on s’hi va estar un altre curs i mig. El 2013 va aterrar a Vilafranca, on s’hi va quedar 4 temporades. Després arribarien el seu vincle amb el Castelldefels i la seva aventura amb el IC d’Escaldes, de la Primera Divisió andorrana.