L’Atlètic-Barceloneta s’ha enfrontat a l’Steaua Bucarest en la setena jornada de la Champions League de waterpolo. Els mariners s’han imposat a l’Steaua per 11 a 8, i amb aquesta victòria es situen segons del grup A amb 16 punts, a dos punts del líder, el Pro Recco.

L’Steaua fa suar

El partit ha començat amb un primer quart molt igualat, els barcelonins no han aconseguit escapar-se del marcador i el resultat al final del primer temps ha estat de 3 a 2. Als últims minuts del segon temps, el Barceloneta ha aprofitat per deixar una distància de dos gols als romanesos, deixant el marcador 7 a 5. Al tercer període, l’Steaua no ha volgut deixar el partit per perdut i amb un parcial de 1 a 2 ha deixat el resultat del tercer temps 8 a 7. A l’últim quart, el Barceloneta ha sortit amb ganes de tancar el partit i ha aconseguit deixar una distància de tres gols definitiva de 11 a 8.

cn-atlètic-barceloneta-steaua

Amb aquesta victòria, el Barceloneta finalitza la primera volta de la Champions amb un balanç de 5 victòries, un empat davant l’AN Brescia italià  i una derrota contra el Pro Recco genovès.