El Club Natació-Atlètic Barceloneta ha caigut derrotat a la piscina de Sant Sebastià contra el Pro Recco italià (11-15) en la cinquena jornada del grup 1 de la LEN Champions League 2018/19. Els jugadors de Chus Martín han viscut la primera derrota europea d’aquest curs contra el millor conjunt de waterpolo del món. Després d’aquesta derrota, els barcelonistes són segons a la taula de classificació de la Lliga de Campions, empatats a 12 punts amb el Brescia, el seu pròxim rival en aquesta competició.

El Pro Recco molt superior en la primera part

Tot i que el CN Atlètic-Barceloneta han fet les primeres dues dianes del partit, els italians no s’han enfonsat i han finalitzat el primer quart guanyant 2 a 5 després d’anotar cinc gols en cinc minuts. El segon quart ha seguit el mateix guió que el primer, i els italians, campions en vuit ocasions de la Copa d’Europa, han marxat al descans amb un 4 a 10 a favor.

Atlètic-Barceloneta - Pro Recco (11-15)

Reacció insuficient del Barceloneta

A la segona part, els mariners han ignorat aquesta diferència i han tornat entrar en el partit després d’aconseguir un parcial de 5 a 0 en els primers minuts del tercer quart. Aquest fet ha permès als de Chus Martín arribar amb opcions de victòria a l’últim període. Però la reacció no ha estat suficient i el Pro Recco s’ha endut els tres punts després de guanyar per 11 a 15.

El Brescia, pròxima cita a la Champions

El pròxim rival de l’Atlètic-Barcelonaset serà un altre equip italià, el Brescia, conjunt que la temporada passada va ser capaç de guanyar als mariners en els dos partits que van disputar. Aquest partit es disputarà el  9 de gener a la piscina de Sant Sebastià.