El Barça i el Liceo són dos dels millors equips del món d’hoquei sobre patins, per això és un sacrilegi fer-los jugar un dimarts de gener a les 21.15 h. El poc públic que va anar al Palau a veure el partit de la 16a jornada de Lliga, va tenir premi. Van veure un matx molt obert amb dos equips que no es van estalviar res en cap moment.

Primera part igualada

Això sí, els seguidors barcelonistes van tenir ensurt inicial, perquè el cerdanyolenc Sergi Miras va avançar el Liceo al mig minut de joc. El Barcelona no es va posar nerviós i Joao Rodrigues va tornar a demostrar l’encert del seu fitxatge. El portuguès va remuntar el matx i amb 2 a 1 es va acabar la primera part.

@FCBhoquei

A la segona part, espectacle del bo

La represa va ser un festival de joc ofensiu de totes dues bandes. Hi va haver gols, penals, faltes directes, targetes… d’aquesta batalla en va sortir vencedor el Barça. Els blaugrana van acceptar el teva-meva. Quan Miras va fer el 3 a 2 el Barça va posar el mode cicló i no el van poder aturar. Pau Bargalló i Pablo Álvarez dues vegades van sentenciar amb el 6 a 2 final. Álvarez no va poder jugar dissabte passat el partit de la Copa d’Europa contra l’Oliveirense (7-6) per culpa d’una gastroenteritis i ahir va tornar al cent per cent.

El Barcelona consolida el lideratge a la Lliga amb 42 punts, set més que el Liceo i la mitjana de gols a favor dels culers.