Trial Indoor Barcelona

El proper 3 de febrer arribarà el Trial Indoor Barcelona al Palau Sant Jordi, una prova tradicional a la ciutat que arriba a la 42a edició. Aquesta serà la segona cita del calendari del Campionat del Món de X-Trial després de la prova inaugural celebrada el diumenge 20 de gener a Budapest, on Toni Bou es va imposar seguit d’Adam Raga i Jeroni Fajardo.

Pel Trial Indoor, l’objectiu és batre Toni Bou

Al Sant Jordi es podran veure els millors pilots del món però sobretot els aficionats del trial podran gaudir de la lluita entre el millor pilot de la història, el pilot de Montesa HRC, Toni Bou i el seu màxim rival, Adam Raga. El pilot de Piera, Toni Bou, arriba al Sant Jordi com a vigent doble campió del món en trial indoor i outdoor, a més a més ja suma 24 títol mundials en els darrers 12 anys i ha guanyat les últimes 12 edicions de Barcelona. Pel que fa a Adam Raga, pilot de TRRS, intentarà una vegada més fer fora del podi més alt el pilot pierenc, una fita que fa molts anys que intenta. El tercer pilot amb opcions a Barcelona és el pilot de GasGas, Jaime Bustos. La jove promesa es perfila com el successor de Toni Bou, el de GasGas ja va guanyar l’any passat una de les proves del mundial, la de París.

Set zones pel millor trial del món

Aquesta edició disposarà de set zones que seran dissenyades per l’especialista francès Bernard Estripeau. Una de les set serà cent per cent natural i fins i tot inclourà un espai amb aigua. Una altra zona es col·locarà dins d’una de les grades del Sant Jordi, ben a prop dels aficionats.

Trial Indoor Barcelona