@FCBhandbol

El FC Barcelona d’handbol ha fitxat Abel Serdio, un pivot asturià de 24 anys que actualment és una de les peces bàsiques de l’Atlètic Valladolid a la Lliga Asobal. Amb els castellans ha marcat 83 gols en 15 partits, la qual cosa significa una mitjana de 5,53 per partit.

Jugarà amb Espanya

Serdio, internacional en les categories base de la selecció espanyola, va estar en les primeres convocatòries de Jordi Ribera per anar al Mundial que es juga a Dinamarca i a Alemanya però, finalment, el tècnic gironí va decidir comptar amb l’experiència de Julen Aginagalde, de Gedeón Guardiola i d’Adrià Figueras.

 

Foto: FC Barcelona

Els millors pivots possibles

El jugador, que fa 1.95 m i pesa 108 kg, s’incorporarà a la plantilla blaugrana el dia 1 de juliol. Signa contracte per dues temporades i una altra opcional.

Amb Abel Serdio, el tècnic culer Xavi Pascual tindrà quatre pivots de gran categoria a la plantilla: els francesos Cédric Sorhaindo i Ludovic Fàbregas i el polonès Kamil Syprzak.

El dia 12 el podrem veure a Barcelona

El dimarts 12 de febrer a les 18 h, Serdio visitarà el Palau Blaugrana amb el seu equip actual, el Recoletas At.Valladolid, en partit de la 18a jornada de la Lliga Asobal, una bona oportunitat per examinar-se davant l’afició culer.