Les jugadores del Barça i de la selecció espanyola Alexia Putellas i Irene Paredes han comparegut en la roda de premsa prèvia al partit contra Suècia corresponent a la Nations League. Han explicat, de manera contundent, el malestar de totes les futbolistes convocades per Montse Tomé per tot el que han viscut aquests dies.

La capitana blaugrana ha fet un repàs de tot els fets ocorreguts des de la victòria del Mundial i ha volgut deixar clar que “nosaltres no posem ni traiem ningú, simplement denunciem i demanem que a la Federació hi hagi tolerància zero amb totes aquelles persones que han amagat, aplaudit i incitat un abús.” A més, ha volgut destacar que en la reunió amb el CSD es van arribar a acords i que alguns canvis ja s’estan produïnt.

Quedar-se perquè els acords continuïn endavant

Irene Paredes ha deixat molt clar que el motiu de seguir en aquesta convocatòria no és precisament perquè se sentin a gust, després de les situacions que han viscut en aquest últim mes i la manera com les han convocat, sinó que ho fan per tal que els acords segueixin endavant.

A més, la jugadora del Barça, és conscient que ara tenen un altaveu per poder-ho fer, però que hi ha moltes companyes i dones que viuen casos similars. Volen que això sigui un punt d’inflexió per aixecar la veu i erradicar les situacions com les que han passat.

El suport de la selecció sueca

La jugadora del Reial Madrid i Internacional amb el Suècia, Kosovare Asllani, ha reconegut en roda de premsa que donen suport a les futbolistes de la selecció espanyola amb un pla conjunt que es podrà veure en el partit del divendres, 22 de setembre, a les 18.30 h corresponent a la Nations League.