Victòria de prestigi del Sant Andreu per 3 a 1 davant un Hèrcules cridat a ser un dels principals candidats a pujar de categoria. Forgas ha avançat els barcelonins només començar la segona meitat i Josu, que havia estat suplent, ha fet el segon. Ketu ha retallat distàncies al 82, però, de nou Josu, ha rubricat la seva gran actuació amb la sentència.

Canvis de Xavi Molist per tallar la sagnia defensiva

Les dues desfetes del Sant Andreu contra el Cerdanyola i l’Europa han fet que Xavi Molist sacsegi l’equip inicial. Banqueta per Josu i Pelegrín i canvi de sistema. Després d’encaixar set gols en dos partits, el tècnic ha decidit apostar per una defensa de tres centrals i dos carrilers. L’Hèrcules, però, ha començat dominant i ha tingut una ocasió claríssima amb un xut al pal de de la Nava al minut tres. El Sant Andreu ha aguantat el xàfec i, a poc a poc, ha començat a trepitjar camp contrari. Tot i això, poca cosa més ha passat durant els primers 45 minuts més enllà d’una rematada de Genís al pal invalidada per fora de joc.

Ernest Forgas avança el Sant Andreu

Molist ha fet entrar a Josu al descans i tot ha anat com la seda. Dos minuts després d’entrar, Josu ha aconseguit despenjar una centrada d’Alexis que semblava que es perdia per línia de fons i Forgas, amb suspens, ha fet l’1 a 0. L’Hèrcules ha intentat fer una passa endavant, però els andreuencs s’han defensat bé i han sortit amb perill al contracop més d’una vegada. Els alacantins han tingut l’empat amb una jugada embolicada dins l’àrea que ha acabat a córner i una rematada creuada de Diego que ha fregat el gol.

Josu acaba decidint el partit

Josu ha fet el 2 a 0 al minut 80 després de superar la sortida del porter amb una vaselina i ha pogut dedicar el gol al cel. L’alegria, però, ha durat poc més d’un minut. El temps que ha trigat Ketu a fer el 2 a 1 amb un xut des de la frontal que s’ha enverinat després de tocar en un jugador del Sant Andreu. Quedaven vuit minuts més l’afegit i semblava que tocava patir i treure aigua del vaixell fins que Josu ha tornat a aparèixer rubricant una actuació espectacular. El 22 andreuenc s’ha plantat davant el porter visitant i l’ha superat per baix. Si el que necessitava Josu era un toc d’atenció com la suplència inicial, ha funcionat. El davanter s’ha reivindicat i ha estat clau per guanyar l’Hèrcules, un dels cocos de la categoria.