El Club Natació Barcelona vol continuar jugant a Europa. Després de caure eliminats a la fase preliminar de la Champions League de waterpolo, els mariners afronten la fase de qualificació de l’Eurocup, la segona competició més important del waterpolo europeu. Els cenebistes són els amfitrions del grup G i confien a acabar entre els dos primers per aconseguir el passi a la fase de grups.

Andrei Iosep: “Jugar a casa és un plus al nostre favor”

El Barcelona serà l’amfitrió d’un grup en què també estan el Mladost croat, l’Apollon Smyrnis grec i els alemanys de l’OSC Potsdam. Per a l’entrenador mariner, Andrei Iosep “malgrat que ho hem fet molt bé a la ronda preliminar de la Champions ja ho podem oblidar perquè no vam passar de ronda. Ara, estem en un grup difícil amb dos adversaris complicats com l’Apollon Smyrnis i el Mladost“. Respecte al tercer rival, l’OSC Postdam, el nou tècnic del Barcelona aquesta temporada considera que “és un equip molt jove, però esperem que no ens cregui gaires problemes en el primer partit”.

Acollir aquesta ronda preliminar és, per a Iosep, “un plus de motivació per als jugadors. Esperem que la gent vingui a la piscina i els puguem oferir un bon nivell d’enfrontaments i aconseguir la classificació per a la fase de grups”.

Els rivals del CN Barcelona a l’Eurocup
Del 22 al 24 de setembre, els mariners acullen una de les fases preliminars