Alejandro Balde ha signat la renovació amb el Barça fins al 30 de juny del 2028 i ja forma part del grup de jugadors amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

El jove lateral esquerra va arribar al club blaugrana amb només sis anys, i ara amb 19, s’ha fet realitat el seu somni; jugar amb el primer equip del Barça. Ara, ja considerat un dels fixos en l’onze titular de Xavi Hernández, ha estat titular en cinc dels sis partits jugats aquesta temporada i signa pels propers cinc anys amb el club de la seva vida.

En la presentació, ha aprofitat per agrair a tothom amb qui s’ha creuat en aquesta etapa. Va començar jugant al Sant Gabriel, va passar a l’Espanyol i al cap d’un any ja va fitxar pel Barça.

Fa justament dos anys va debutar contra el Bayern de Munic i fa una temporada es va consolidar a les files de Xavi Hernández. Ara, amb 56 partits amb el primer equip a l’esquena, s’assegura seguir fent-ho fins al 2028.

Alejandro Balde renova amb el Barça fins al 2028
El lateral tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions euros

El número 3 a l’esquena, motiu d’orgull

Alejandro Balde és conscient del pes que té el dorsal 3 al club blaugrana, ja que durant 15 temporades el va lluir Gerard Piqué. “El Geri ha estat una llegenda del Barça, i un dels referents per a tots els joves. Lluiré el 3 amb un orgull increïble”.