La plataforma col·laborativa de seguretat ciutadana Helpers ha detectat una presumpta agressió ultra les escales del vestíbul d’accés a l‘Hospital Vall d’Hebron. Segons explica la plataforma en un tuit i un vídeo, membres dels Boixos Nois, grup ultra afí al FC Barcelona, han agredit un membre de les Brigadas Blanquiazules, del RCD Espanyol, a qui reconeixen com a Freddy.

Ni Mossos ni Vall d’Hebron ho confirmen

En el vídeo, tot i que no es pot determinar la veracitat de la data en què s’ha produït, es pot veure una agressió física i com la víctima torna escales amunt en direcció a l’hospital, que afirma que no té constància d’aquests fets. Els Mossos d’Esquadra indiquen que no s’ha presentat cap denúncia relacionada amb l’agressió.

 Grups ultres i les campanyes solidàries

Durant la crisi del coronavirus, diversos grups ultres s’han solidaritzat amb els sanitaris dels hospitals i els han ajudat logísticament portant menjar al personal de manera altruista. Tot apunta que la trobada hauria estat després d’oferir l’acció solidària de cadascú.

En les seves xarxes socials, els Boixos Nois han mostrat les seves donacions a l’Hospital Clínic i al d’Igualada. En el cas del les Brigades Blanquiazules, mostren la seva donació a l’Hospital Vall d’Hebron.