de vargas handbol

El porter del Barça d’handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, ha estat entrevistat pels mitjans oficials del club blaugrana i ha explicat la seva experiència en el confinament a casa seva a causa del coronavirus. El jugador ha dit que “ho porto bastant bé i aprofito el temps per coses que normalment no puc fer”. Envia un missatge a l’afició i demana “que ens esperin en aquests moments tan complicats perquè tornarem i tenim ganes d’oferir-los un gran handbol”.

La mateixa experiència de confinament que molta gent

De Vargas ha dit que “he intentat buscar alternatives per estar entretingut i tinc la sensació que aprofito el temps“. Trobo a faltar moltes coses i aquesta situació ens fa adonar del que tenir dia a dia. Surto al carrer una vegada cada dos dies”. El blaugrana afirma que “sembla que estiguem en una pel·lícula o joc de terror. Trobo a faltar passejar, anar a un restaurant, etc. T’adones que som fràgils.”

El jugador ha dit que “treballa amb el manteniment i que després, veient que tot s’allarga, la intensitat ha baixat. També faig ioga, que va bé en aquests dies. També truco molt a la meva família. Sense internet ni Netflix seria més complicat“.

De Vargas també ha confessat que ha tornat a aficionar-se a tocar la guitarra i a mirar series de televisió.