festius desembre 2022 catalunya

Busques quins són els festius del desembre del 2022 a Catalunya? Després del festiu de Tots Sants, molts ciutadans ja estan mirant o buscant el calendari laboral del 2022 per saber quins són els últims festius de l’any. Quin és el pròxim dia lliure? Hi ha ponts i caps de setmana llargs abans no acabi l’any? A continuació et detallem els festius del desembre del 2022 a Catalunya perquè t’acabis d’organitzar les pròximes setmanes!

6 de desembre i 8 de desembre: Constitució i la Puríssima

Durant tot el que queda de mes de novembre no hi haurà cap festiu a Catalunya, tampoc a Barcelona. Per tenir un dia d’entre setmana lliure (laboralment parlant) caldrà esperar fins al 6 de desembre del 2022, el Dia de la Constitució, que serà dimarts. El pròxim festiu serà molt immediatament després al 6 de desembre: el dia 8, amb motiu de la Puríssima. Serà en dijous.

Així doncs, per al ciutadà que treballa de dilluns a divendres, per poder agafar un pont de quatre dies es pot demanar festa o bé el dilluns o bé el divendres. Ara bé, si es vol gaudir d‘unes petites vacances just a les portes de Nadal, també es poden encadenar els dos festius agafant tres dies de festa i tenir així nou dies lliures seguits.

25 i 26 de desembre: Nadal i Sant Esteve

Les altres dues dates festives del mes de desembre ja fan referència al període nadalenc. Enguany, el Nadal 2022 serà el 25 de desembre, que caurà en dilluns, mentre que Sant Esteve, el 26 de desembre, serà en dimarts. Per tant, aquells que ho desitgin podran fer un pont de quatre dies.

Això, en l’última setmana del 2022 i abans del 2023, any en què hi haurà 15 festius.

Més informació del Nadal 2022