errors nadal cap any

Els majoristes que es dediquen a la venda de flors, i altres decoracions de Nadal 2022 confien que, tot i l’augment de preus a causa de la inflació, la campanya d’enguany serà un èxit. El sector ha detectat que la venda al detall ha anat a la baixa. Afortunadament, diuen, el sector de l’hostaleria està compensant les vendes. Després de dues companyes a mig gas, hotels i restaurants preparen la campanya a ple rendiment.

El sector també està fent caixa gràcies als esdeveniments, com ara gales o sopars d’empresa, que també s’han recuperat després de la pandèmia.

No preveuen afectacions per l’aturada de transport

La directora de Mercabarna-flor, Diana Sumelzo, ha explicat a betevé que tampoc no preveuen grans afectacions arran de l’aturada de transportistes convocada a partir de dilluns, 14 de novembre. “La darrera vaga no ens va afectar. Preveiem que l’aturada que comença aquest dilluns tampoc no afectarà el subministrament“, ha declarat.

De fet, les diverses autoritats tampoc no preveuen que l’aturada del transport comporti manca de subministraments a Catalunya i la resta de l’estat.

Materials sostenibles i reciclats

Mercabarna-flor ha celebrat aquest diumenge, 13 de novembre, la 38a mostra de productes de Nadal, que ha reunit més de 2.000 floristes i decoradors d’arreu d’Espanya. A banda de repassar tendències en formes i colors, enguany el material també ha tingut molt protagonisme, amb una clara aposta per elements reciclats i sostenibles.

“Aquest any ens hem aproximat més al món de la natura, utilitzant fruits, elements naturals amb d’altres de preservats i secs”, ha explicat Joan Gabriel Garcia, professor de l’Escola de Disseny Floral de Barcelona.

Notícies de Nadal 2022