operaris treballant en el muntatge del Mobile

(ACN) El Mobile World Congress 2021 tindrà un pavelló exclusiu de 6.000 metres quadrats sobre la tecnologia del núvol públic, segons ha informat l’organitzadora de l’esdeveniment, GSMA. El recinte serà un dels espais d’exhibició més grans del Mobile i estarà liderat per TelcoDR, especialista en el sector.

La confirmació de la presència de TelcoDR, que, a més, en aquesta edició amplia la presència al MWC, dona una mica d’aire a la fira després del degoteig de baixes dels darrers dies. Ja hi ha almenys cinc empreses que han confirmat que no vindran: Ericsson, Nokia, Sony, Facebook, i la darrera, la britànica BT.

El MWC Barcelona, “el millor lloc per fer negoci”

La CEO i fundadora de TelcoDR, Danielle Royston, ha defensat que “el MWC Barcelona és el millor lloc per a la indústria mòbil i tecnològica per fer negoci”.

També ha reivindicat el paper del núvol públic perquè “és crucial” per al futur de les telecomunicacions i permetrà als operadors transformar les seves xarxes, càrregues de treball IT i processos per crear eficiències massives, innovar i ser molt més rendibles.

Per això, ha dit “estem encantats de portar alguns dels actors més importants de l’espai del núvol públic el juny i juliol al recinte firal de Gran Via”, ha assegurat la fundadora de TelcoDR.

Hoffman: “És hora de tornar a reunir l’ecosistema mòbil mundial”

“Després de l’èxit del MWC a Xangai aquest mes de febrer passat, és hora de tornar a reunir l’ecosistema mòbil mundial, de forma segura en persona a Barcelona“, ha dit el màxim responsable de l’organització del Mobile, John Hoffman. El CEO de GSMA també ha recordat que “tots aquells que no hi puguin assistir presencialment” poden participar-hi virtualment.

Hi ha moltes ganes en el sector de tornar a connectar les persones, la indústria i la societat, i el compromís de TelcoDR amb el MWC Barcelona 2021 n’és una bona mostra.
John Hoffman, CEO de GSMA

El Mobile 2021, enguany en format híbrid presencial i virtual, tindrà com a lema“‘Connected impact” i explorarà com l’ecosistema mòbil pot transformar les nostres vides.

TelcoDR crearà un aparador per als actors del sector de les telecomunicacions més innovadors en matèria del núvol públic, que tindran l’oportunitat de demostrar el que suposa la transformació digital per a la indústria en l’era del 5G.