La Guàrdia Urbana ha intervingut aquest cap de setmana una festa il·legal en un local d’oci del Clot, amb 97 persones a l’interior. Segons ha explicat la policia, s’ha aixecat una acta d’inspecció al local per sis infraccions.

Segons ha explicat la policia municipal en un tuit, s’han denunciat 90 de les persones que eren a l’interior —un bar musical del carrer de la Verneda, 2— per “infringir les mesures covid”.

El cos afegeix que els fets van passar dissabte a la tarda, després que el local hagués “promocionat una festa musical a través de les xarxes socials“.

Segons ha pogut saber betevé, la Guàrdia Urbana “no va poder detectar cap organitzador” de la festa, però durant l’escorcoll sí que va localitzar substàncies estupefaents. Per aquest motiu, sí que s’han denunciat dues persones —formaven part dels 90 assistents a la festa— per presumpta tinença il·lícita de drogues. En l’operació, però, no s’ha practicat cap detenció.

L’oci prohibit

Aquesta actuació policial no ha estat l’única que s’ha fet a la ciutat, durant l’estat d’alarma i la vigència de les restriccions. Ara fa un mes, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana també van intervenir dues festes il·legals en un mateix cap de setmana, a Sarrià – Sant Gervasi.