L’Hotel Casa Fuster, un dels hotels de gran luxe del centre de Barcelona, ha tornat a engegar l’activitat. Feia 15 mesos que estava tancat i no preveia reobrir fins al setembre, però finalment l’establiment ha decidit avançar-se i l’1 de juliol ha tornat a rebre clients.

Aquest hotel monumental dels Jardinets de Gràcia s’ha avançat a la data inicial de reobertura per les bones previsions en l’evolució de la pandèmia. Expliquen que les dades de vacunació tant d’Espanya com dels països emissors de clients i el relaxament en les restriccions de mobilitat els han fet prendre aquesta decisió. També s’han fixat en altres hotels de la ciutat, que ja fa uns mesos que han tornat a l’activitat.

Vestíbul de l’Hotel Casa Fuster

Esperen una reactivació ràpida

Tot i que els d’aquest estiu no seran els números de prepandèmia, creuen que la reactivació serà ràpida. “Nosaltres pensàvem obrir al setembre i no teníem res obert de canals de venda. Però quan la setmana passada vam decidir posar tota la maquinària en marxa, la sorpresa ha estat que en una setmana ja hem aconseguit 300 reserves“, assenyala Joan Carles Casanovas, director de l’Hotel Casa Fuster.

Terrassa de l’Hotel Casa Fuster, oberta al públic

El Cafè Vienès i la terrassa, oberts al públic

L’establiment, amb 105 habitacions i 15 apartaments, també ha reobert al públic de la ciutat el tradicional Cafè Vienès i la terrassa amb vistes. D’altra banda, s’han reactivat les celebracions d’esdeveniments, i creuen que els barcelonins hi tornaran aviat. Ara esperen que el públic estranger s’activi. De fet, apunten que una tercera part de les pernoctacions són de turistes nord-americans.