grua retira antena Torre Catalunya a Sants

El paisatge de la plaça dels Països Catalans ha canviat aquest divendres al matí. Una grua de grans dimensions s’ha instal·lat a la Torre Catalunya per retirar l’antena, de 20 metres d’altura, instal·lada a dalt de tot de l’edifici. Es tracta d’una de les antenes d’hotel més altes de Catalunya, que fins ara mostrava un rètol publicitari de la companyia Sony.

Una grua retira una antena de la Torre Catalunya

De les mans de Robert de Niro a un fons d’inversió

La Torre Catalunya és ara propietat d’un fons d’inversió propietat d’ASG després que en formalitzés la compra el gener passat. Prèviament, l’emblemàtica torre acollia el Nobu Hotel de Robert de Niro, de cinc estrelles i amb una oferta de més de 250 habitacions.

El pas de l’actor per Barcelona com a empresari hoteler ha estat fugaç. El seu primer establiment a Barcelona es va estrenar el setembre del 2019 i el gener del 2021, ja va canviar de mans.

En concret, la Torre Catalunya és propietat de l’ASG Real Estate Fund VI, que està focalitzat en oportunitats d’inversió especials als mercats immobiliaris europeus. Aquest és el sisè hotel que els fons d’inversió gestionats per ASG tenen a l’estat. A Barcelona en concret ja hi ha un altre hotel i dos més que estan en construcció.