El Festival Jardins de Pedralbes ha anunciat dues baixes en la programació en només 24 hores. D’una banda, el concert de Niña Pastori, previst per a aquest divendres, 2 de juliol, s’ha cancel·lat perquè la cantant ha donat positiu per covid-19. De l’altra, el certamen ha decidit ajornar l’actuació de Diego el Cigala, prevista per a dimarts vinent, 6 de juliol, pel procés judicial contra l’artista.

El Cigala, acusat de violència masclista

En aquest segon cas, la decisió s’ha pres de forma consensuada amb el cantaor flamenc i l’ajornament es mantindrà “fins que s’aclareixi judicialment la causa”. El Cigala està acusat per un cas de presumpta violència masclista.

En els propers dies, el festival informarà el públic sobre què passarà amb les entrades.

Pastori, positiu per covid-19

En el cas de Niña Pastori, l’actuació s’ha hagut de suspendre seguint els protocols sanitaris perquè l’artista ha donat positiu per coronavirus, i no s’hi ha pogut trobar una data alternativa.

En aquest cas, el certamen ja ha concretat que la devolució de l’import de les entrades es farà al mateix número de compte amb què es va efectuar la compra en un termini màxim de 14 dies.

Jardins oberts per al públic

L’organització ha informat que el recinte obrirà, en tots dos casos, igualment les portes perquè el públic amb una entrada pugui veure gratuïtament els concerts de l’espai Village i gaudir de l’oferta gastronòmica.