Oci nocturn primer cap de setmana obert

Fa gairebé un any i mig que la majoria dels joves esperaven amb expectativa poder tornar a les pistes de ball. Aquestes ganes de divertir-se han generat una gran afluència a bars musicals i discoteques, les nits de divendres i dijous. La reobertura de l’oci nocturn ha deixat la imatge de milers de persones ballant als locals barcelonins o fent cua per accedir-hi. De fet, des de FECASARM, preveuen que aquest dissabte l’afluència serà massiva. Les ganes de festa han provocat que gairebé totes les entrades estiguin exhaurides.

Cues als accessos pels problemes tècnics del passaport covid

Els “problemes tècnics” amb el passaport covid, segueixen generant cues a les portes dels locals. Joaquim Boadas, secretari general de FECASARM, assegura que la verificació del codi QR no sempre funciona. Preveuen que la nit de dissabte a diumenge les cues encara siguin superiors “avui és el dia de màxima demanda d’oci nocturn, molts locals ja tenen totes les entrades exhaurides per tant la gent s’acumularà fora”, ha explicat a betevé.

Alguns locals, sense provisions

barra discoteca

La bona resposta en aquest primer cap de setmana amb les discoteques obertes, ha provocat que certs establiments hagin esgotat algunes provisions que, de moment, no poden reposar. En el cas de Sutton, divendres a la nit van esgotar les begudes energètiques i expliquen que per aquest dissabte no han pogut realitzar una nova comanda. Robert Massanet, director de Sutton ha explicat a betevé que com tots els locals van haver de fer la comanda alhora quan van saber que podrien tornar a obrir, les subministradores no van poder abastir a tothom.