La Pastisseria la Palma es va posar en marxa l’any 1922 i al capdavant es troba la tercera generació d’una família de pastissers al servei del barri del Clot. El negoci ha anat creixent amb els anys i ara La Palma disposa de 18 treballadors. La pastisseria participa activament en la vida social del barri i en les diferents festivitats.

Una pastisseria arrelada al barri del Clot

La Palma és coneguda pel seus torrons i tortells de crema, les especialitats de la casa. El 2018 han rebut la medalla en la categoria de món del treball en els Premis Sant Martí. La pastisseria valora molt positivament el guardó ja que considera que és un premi que els ha donat el barri i el districte gràcies a les votacions de les entitats.

Tres generacions d’una mateixa família

El negoci ha estat sempre al carrer del Clot, actualment s’ubica al número 72, a tocar del mercat. Els responsables de la botiga esperen que, després d’haver agafat el relleu dels avis i dels pares, ara els fills, la quarta generació, en prenguin les regnes d’aquí a uns anys.

La mona solidària

La Palma dona feina a 18 persones i participa activament en moltes de les festivitats del barri. La mona solidària n’és el màxim exponent. És una iniciativa altruista per recaptar aliments a canvi de la xocolata d’una mona gegant que pesa aproximadament 30 quilos. Aquest 2018 aquesta activitat ha arribat a la desena edició.