Els districtes gaudiran d’espectacles i activitats de gran format per primera vegada durant les festes de Nadal. Així ho ha decidit l’Ajuntament en el marc d’“Un comerç de conte”, una campanya per dinamitzar i promoure el comerç de proximitat dels barris de la ciutat. La direcció de Comerç ha programat fins al dia 4 de gener un centenar d’activitats entre les quals hi ha una furgoneta cinema on es projectaran contes de Nadal, jocs de carrer de gran format o gimcanes. Segons el regidor de Comerç, Agustí Colom, l’objectiu és descentralitzar l’activitat comercial. Colom ha afegit que a la plaça Catalunya s’hi ha portat el comerç de proximitat i ara “portem els espectacles del centre de la ciutat als comerços dels districtes”.
[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Cavalcades de Reis als barris 2019: recorreguts i horaris (MAPA)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcades-reis-barris-barcelona|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Els comerços de proximitat, a més, obsequiaran els seus clients amb el Petit llibre de les grans coses, un document pensat perquè es puguin fer activitats en família. El consistori s’ha gastat un volum de 3.300.000 euros en tota la campanya nadalenca, entre llums i activitats a tota la ciutat. Això suposa un 20 % més que l’any passat.