El primer premi de la Grossa de Cap d’Any ha estat repartit, però no s’ha oblidat de Barcelona. Un estanc del carrer d’en Giralt el Pellisser, a Santa Caterina, ha venut 15 de les butlletes guanyadores amb el número 58499. Això suposa que s’han repartit 3.000.000 d’euros al barri.

L’establiment ha venut totes les butlletes que havia rebut amb aquest número, una xifra, la guanyadora, que es va enviar aleatòriament a l’establiment. L’any passat la ciutat només va esgarrapar una part del segon premi d’aquest sorteig i ja va repartir més de dos milions en la primera edició de la Grossa de Sant Jordi.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Comprova els teus números de la Grossa de Cap d’Any” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/grossa-cap-any-2018/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Gràcia s’enduu un bocí del tercer premi

El tercer premi de la Grossa també ha caigut parcialment a Barcelona. Concretament en un estanc del carrer de Pi i Margall, a Gràcia. La propietària de l’establiment assegura haver venut, almenys, una vintena de bitllets del número 11825, el tercer premi del sorteig.

Des que s’ha conegut la notícia molts veïns i clients habituals han volgut felicitar personalment la propietària tot i que cap d’ells no havia comprat cap dels bitllets agraciats.

Els propietaris de l'estanc briden per celebrar el tercer premi