Mobiliari de Can Soteras en venda a Wallapop

El mobiliari del famós restaurant de l’Eixample, Can Soteras, està a la venda a través de l’aplicació Wallapop. Mitjançant el perfil “Liquidación C.”, s’han ofert 17 productes, entre els quals mobiliari com taules, cadires o cendrers, però també estris de cuina, com una Thermomix o un microones, i fins i tot extintors i objectes decoratius, com cinc llum vintage del 1940 amb recanvis de les llàgrimes de vidre.

En alguns dels anuncis, es concreta que els objectes “provenen del mític restaurant Diagonal Can Soteras i es venen per tancament del local“. Tot i que no se n’especifica el motiu, tot apunta que podria tracta-se de l’enèsim establiment víctima de la llei d’arrendaments urbans. El canvi legislatiu ja ha afectat comerços com la paperereia Konema.

El perfil de Wallapop es va obrir aquest dissabte, 11 de juny, i en només quatre dies ja han fet diverses vendes. Que els objectes provenen d’un local gran com el de Can Soteras queda clar per les quantitats en què s’ofereixen. Les cadires, per exemple, es venen en lots de cinc, 10 o 100 unitats, a preus negociables d’entre 10 i 2 euros. Amb les taules, l’oferta és semblant.

Can Soteras és especialment reconegut per la cuina de cargols. De fet, han organitzat desenes d’edicions de la Festa del Cargol, per la qual han passat equips de futbol com l’Espanyol o jugadors del Barça. A més, és el punt de trobada de l’associació l’Arca de Noè, que aplega persones amb cognoms d’animals.